Search found 15 matches

by Nemesis
Fri Oct 07, 2005 10:23 am
Forum: Philips CD-i Forum
Topic: Do you own any prototypes or beta versions...?
Replies: 61
Views: 43403

I hope that game i ripped was Zelda's Adventure.I have tried all 3 of my dvd burners and everytime i stick Zelda's adventure in i get nothing but errors. sometimes computer freezes up.
by Nemesis
Wed Oct 05, 2005 11:45 pm
Forum: Philips CD-i Forum
Topic: Do you own any prototypes or beta versions...?
Replies: 61
Views: 43403

Sorry, :cry: no scanner or digital camera here,i can tell you the file is (493Mb). I havent ripped {Zelda's Adventure} yet so im not sure if this is just a copy of that game.
by Nemesis
Wed Oct 05, 2005 1:14 pm
Forum: Philips CD-i Forum
Topic: Do you own any prototypes or beta versions...?
Replies: 61
Views: 43403

I recently bought a philips CD-i 220 from Ebay, and it came with a cd-r labeled {Zelda(unreleased)}, i dont know what it is but it would'nt boot in emulator.
by Nemesis
Sun Oct 02, 2005 12:05 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Raw files to image file
Replies: 2
Views: 2896

Well i tried several more times with different drives and different programs and i finally made a error free image using a (DVD Ram drive). It seemed easier to keep trying to rip as an image, than to go through the time cosuming procedure you described. Thanks for the input.
by Nemesis
Sun Oct 02, 2005 6:05 am
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Raw files to image file
Replies: 2
Views: 2896

Raw files to image file

I am Having trouble extracting Zelda - wand of gamelon,I managed to get the raw files into a folder on HD, is there a program that can turn those files into a single image?
by Nemesis
Sat Oct 01, 2005 4:54 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Rom/bios question
Replies: 18
Views: 12570

Thats nice to know, i dont feel completely stupid now. Basically the emulator was working fine the whole time,i just wasn't pressing the controller button to bypass the animation. Apparently i'm the only person who didnt read the documentation-no one else complained of this problem.
by Nemesis
Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Rom/bios question
Replies: 18
Views: 12570

That sounds exactly like my problem - Link FOE didnt work for me.
by Nemesis
Sat Oct 01, 2005 2:03 am
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Emulator doesn't work
Replies: 11
Views: 9373

Problem solved,I wasnt pressing a button on the controller to by-pass the intro animation,i didnt know there was controller support for this emulator, generally there is an option to config controller in most emulators this one seems to not have that option. Next time i will read documentation befor...
by Nemesis
Sat Oct 01, 2005 1:44 am
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Emulator doesn't work
Replies: 11
Views: 9373

Games i have tried to run(1) The Apprentice (2)Tetris (3)Hotel Mario (4)Dimos Quest (5)Mario's wacky worlds -Maybe i Should try faces of Evil?
by Nemesis
Fri Sep 30, 2005 6:21 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Rom/bios question
Replies: 18
Views: 12570

I am using the CD-i910 bios as far as i know, it seems to work fine, i do see the play button, its about 5 seconds after i click that button to load the game that the FPS drops off to zero,the screen it stops on says (Philips interactive media) - i should just wait till i get a null modem cable i ha...
by Nemesis
Fri Sep 30, 2005 5:54 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Rom/bios question
Replies: 18
Views: 12570

Your guess is as good as mine, i have tried ripping multiple games multiple ways with different programs including ISO Buster,CDRwin,Clonecd, i get the same thing everytime, it acts like its booting then it just stops right after the screen that shows the disc going into the slot. - could it have so...
by Nemesis
Fri Sep 30, 2005 5:23 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Rom/bios question
Replies: 18
Views: 12570

let me know if you actually get a game to boot, i havent been able to yet.
by Nemesis
Fri Sep 30, 2005 4:42 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Emulator doesn't work
Replies: 11
Views: 9373

is it possible that i might be missing part of the bios, how many files is it supposed to be i only have one? (My file is approximately 512kb)
by Nemesis
Fri Sep 30, 2005 4:15 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Rom/bios question
Replies: 18
Views: 12570

Try changing the file extension CDI910.Rom - you must have the option to (Hide extensions for known file types unchecked) in order to change the root of the file, thats all i did to get my bios working
by Nemesis
Fri Sep 30, 2005 1:31 pm
Forum: CD-i Emulator Support Forum
Topic: Emulator doesn't work
Replies: 11
Views: 9373

Emulator doesn't work

I am having a problem with the emulator freezing before the rom is loaded,the bios seems to boot fine,when i try to load rom it freezes on the screen just after the cd is shown being loaded.

It seems as if its stopping just before rom is loaded-any ideas?